Κωδικός Τίτλος Τύπος μαθήματος Μονάδες ECTS
276-190505 Επεξεργασία Τροφίμων ΙΙ 8
276-190506 Νομοθεσία Τροφίμων 3
276-190503 Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Αλιευμάτων 7.5
276-190502 Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων 7.5
276-190504 Στατιστικός Έλεγχος Παραγωγικής Διαδικασίας 7.5
276-190501 Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Ελαιολάδου και Λιπαρών Υλών 7.5
276-190507 Τοξικολογία Τροφίμων 4