- Local Development and Cross Border
- Sourdomics
- Flat Bread of Mediterranean area
- Διεθνές έργο EISuFood
- Ερευνητικό Εργαστήριο Γενετικής Ανάλυσης Τροφίμων – Ιμσιρίδου
- Αναστολή της έμφραξης των μεμβρανών σε βιοαντιδραστήρες
- Καινοτόμα Υλικά Επίστρωσης Αγωγών Αποχετευτικών Δικτύων
- Starch Based Active Biodegradable Food Packaging (StActBioFP)
- Ανάπτυξη καινοτόμων υλικών – Καλογιάννη
- Ποιοτικός Έλεγχος γαλακτωμάτων – Καλογιάννη
- Αποτίμηση ποιοτικών χαρακτηρισμών σοκολάτας – Καλογιάννη
- Έρευνα και ανάπτυξη αντιγλεγμονωδών λειτουργικών τροφίμων – Καλογιάννη
- Φωτοσυνθετικές καλλιέργεις μικροφυκών – Καλογιάννη
- ANTIOXCERT: PILOT APPLICATION OF THE ANTIOXCERT STANDARD IN MAIN AGRI-FOOD PRODUCTS – Maria Papageorgiou