Παπαγεωργίου Μαρία

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα:
Δομή και λειτουργικές ιδιότητες συστατικών των σπόρων.
Ποιοτικός έλεγχος προϊόντων σιτηρών.
Προϊόντα ελεύθερα γλουτένης.
Τεχνολογία παρασκευής άρτου και ζυμαρικών.
- Επιστημονικό Πεδίο:
- Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Σιτηρών / Χημικός
- Μαθήματα που διδάσκει:
- (276-190103) Γενική και Ανόργανη Χημεία, (276-190106) Διατροφή και Θρεπτική Αξία Τροφίμων, (276-190506) Νομοθεσία Τροφίμων, (276-190601) Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Σιτηρών, (276-190702) Συσκευασία Τροφίμων
- Γραφείο:
- Κεντρικό Κτίριο, Διάδρομος Ιατρείου, Γραφείο 9
- Τηλέφωνο:
- +30 2310 013775
- Email:
- [javascript protected email address]
- Δημόσια Προφίλ: