Η πολιτική ποιότητας του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων σε συνεργασία με τη ΜΟΔΙΠ και τις σχετικές υπηρεσίες του Δι.Πα.Ε., είναι εναρμονισμένη με την πολιτική ποιότητας του Ιδρύματος και εστιάζει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας του προγράμματος σπουδών και του εκπαιδευτικού, ερευνητικού και διοικητικού του έργου. Το Τμήμα θεωρεί τη διασφάλιση ποιότητας μια συνεχή διαδικασία ανάπτυξης. Οι βασικές αρχές που διέπουν την πολιτική ποιότητας του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων αναφέρονται στο παρακάτω αρχείο.
Πολιτική Ποιότητας Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Δι.Πα.Ε.