Θερμά συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδας του Chickpeasy:
κ. Κωνσταντίνο Σχοινά (Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΔΙ.ΠΑ.Ε.),
κ. Παναγιώτη Γουγούλα (Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΔΙ.ΠΑ.Ε.) και
κα Τριανταφυλλιά Μπίζα (Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας, Α.Π.Θ.)
για την εξαιρετική τους διάκριση να λάβουν το 2ο βραβείο στον 14ο εθνικό διαγωνισμό Ecotrophelia 2024 με το προϊόν Chickpeasy (βάση για πίτσα με ρεβίθια, εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες, πλούσια σε φυτικές ίνες, χωρίς γλουτένη).
Η επίβλεψη της ομάδας έγινε από την Καθηγήτρια του Τμήματος κα Μαρία Παπαγεωργίου σε συνεργασία με την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα Αθηνά Λαζαρίδου από το Τμήμα Γεωπονίας του Α.Π.Θ..