Στα πλαίσια του διεθνούς συνεδρίου 19th Food Colloids Conference “Using Colloid Science to find new Sustainable solutions in food” <https://foodcolloids2024.org>, που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από τις 14 έως 18 Απριλίου 2024, δίνεται η δυνατότητα σε τέσσερις προπτυχιακούς φοιτητές να συμμετάσχουν στο συνέδριο ως εθελοντές. Η συμμετοχή περιλαμβάνει όλη τη διάρκεια του συνεδρίου και συνοδεύεται από βεβαίωση συμμετοχής και πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες και παροχές του συνεδρίου. Η επιλογή των φοιτητών θα γίνει με ακαδημαϊκά κριτήρια.
Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Καθηγήτρια κα Ελένη Καλογιάννη στο email: elekalo@ihu.gr<mailto:elekalo@ihu.gr