Ριτζούλης Χρήστος

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα:
Υδροκολλοειδή. Γαλακτώματα.
Νανοτεχνολογία τροφίμων.
Κολλοειδή συστήματα κατά την επεξεργασία και χώνευση των τροφίμων.

Βιογραφικό Σημείωμα (pdf)

Επιστημονικό Πεδίο:
Χημεία Τροφίμων / Χημικός
Μαθήματα που διδάσκει:
(276-190205) Φυσικοχημεία Τροφίμων, (276-190305) Χημεία Τροφίμων, (276-190405) Σύνταξη Επιστημονικών Εκθέσεων (Σεμινάριο)
Τηλέφωνο:
+30 2310 013379
Email:
[javascript protected email address]