ΟΜΙΛΙΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2024 – 2025
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΠΑΕ
Dr. Çağla ÖZBEK, Assistant Professor, Department of Gastronomy and Culinary Art, Toros University, Mersin, Turkey |
Introducing Toros University, Faculty of Fine Arts Design and Architecture. Research Interests in Food Technology |
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, 09:00 πμ. στο αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Δρ. Δημοσθένης Σταμάτης Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Δι.Πα.Ε. |
Τεχνητή Νοημοσύνη: Μεγάλες προσδοκίες και ηθικές προκλήσεις |
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024, 13:00 μμ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Ζωή Γιαγκάζογλου Υποψήφια Διδάκτορας, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Ταυτοποίηση καρκινοειδών στην ελληνική αγορά με μοριακές τεχνικές |
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024, 11:00 πμ. Αίθουσα 317 |
Δρ. Θεόφιλος Φραγκόπουλος Μεταδιδακτορικός Ερευνητής του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Πρόσληψη νιτρωδών και νιτρικών αλάτων μέσω της διατροφής: τοξικότητα και προστασία |
Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2024, 15:00 μμ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Δρ. Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης Ομότιμος Καθηγητής Γενετικής του Τμήματος Βιολογίας του Α.Π.Θ. |
Γενετικά αλλαγμένα φυτικά και ζωικά διατροφικά προϊόντα στο πιάτο μας. |
Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025, 11:00 πμ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |