ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-24

 

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών  ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023.

Σημαντικό: Μπορεί να εμφανίζονται στη λίστα του «Ευδόξου» δύο μαθήματα με τον ίδιο τίτλο, τα οποία όμως ανήκουν σε άλλο πρόγραμμα σπουδών και έχουν διαφορετικό κωδικό αντίστοιχα. Στην περίπτωση λοιπόν που δεν σας επιτρέπει το σύστημα να πάρετε το βιβλίο, ( πχ σας βγάζει μήνυμα σφάλματος διότι δεν έχετε δηλώσει το μάθημα – ενώ εσείς το έχετε δηλώσει-) τότε ελέγχετε τον κωδικό του μαθήματος. ( Το πιθανότερο είναι ότι δηλώσατε σύγγραμμα από το αντίστοιχο μάθημα του ΤΕΙ ενώ είστε του πανεπιστήμιου). Ο κωδικός του μαθήματος θα πρέπει να ξεκινά με 276-19……. ( για το πρόγραμμα σπουδών 5ετους φοίτησης).

Κάνοντας μια αναζήτηση στη λίστα του «Ευδόξου» θα βρείτε το ίδιο μάθημα παρακάτω –με άλλο κωδικό- και μπορείτε να το δηλώσετε.

 Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους. Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ολοκληρωθεί την *Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024*.