Εγγραφές Αλλοδαπών – Αλλογενών για το ακ. έτος 2024-2025

Επισυνάπτεται η με Αριθ. Πρωτ. Φ.152/103164/Α5 εγκύκλιος του Υπουργείου με θέμα “Εγγραφές των εισαγομένων στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025» :

https://ecec.ihu.gr/wp-content/uploads/13930_2024-09-11.pdf

Πέρα από τα δικαιολογητικά εγγραφής που αναφέρονται στην παραπάνω εγκύκλιο, οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να μας αποστείλουν συμπληρωμένη 1. την επισυναπτόμενη Αίτηση με τα συμπληρωματικά στοιχεία εγγραφής και 2. την Υπεύθυνη Δήλωση:

ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ-1-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ-ΕΝΤΥΠΟ-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ1

ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ-2-ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ

Σε περίπτωση που αποσταλούν ελλιπή δικαιολογητικά, η Γραμματεία θα επικοινωνήσει με τον/την φοιτητή/τρια μέσω του email που θα δηλώσει.

Τα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν και με courier ή με ταχυδρομείοαπό αύριο Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 στην παρακάτω διεύθυνση :

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ – ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Τ.Θ. 141, Τ.Κ. 57400, ΣΙΝΔΟΣ

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου τα δικαιολογητικά θα ελεγχθούν και θα εγκριθούν από τη Συνέλευση του Τμήματος, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη λήξη της ημερομηνίας εγγραφής. Στη συνέχεια η Γραμματεία θα ενημερώσει τους/τις αλλοδαπούς φοιτητές/τριες για την έκβαση της εγγραφής τους.

Για οποιαδήποτε απορία, οι φοιτητές/τριες παρακαλούνται να αποστείλουν mail στη Γραμματεία, στο info@food.ihu.gr

Από τη Γραμματεία