ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΩΝ ΥΛΩΝ

Οι παρουσιάσεις των εργασιών του εργαστηρίου (ελαιουργείο και αέρος χρωματογραφία) θα γίνουν όπως έχουν προγραμματιστεί στις 20, 21 και 22 Δεκεμβρίου. Στην περίπτωση που κάποια ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει την εργασία στην αέριο χρωματογραφία θα μπορέσει να την παρουσιάσει μετά το περας του εργαστηρίου που θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 9-12 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται οτι όπως έχει εξηγηθεί και κατά τη διάρκεια του Μαθήματος η παρουσίαση των εργασιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εργαστηρίου διότι
περιλαμβάνει συζήτηση και ερμηνεία αποτελεσμάτων και έρευνας (αυτό σημαίνει οτι προσμετράται η παρουσία του φοιτητή ανεξαρτήτως της παρουσίασης της εργασίας).

Η αναπλήρωση των εργαστηριακών μαθημάτων που χάθηκαν την εβδομάδα 11-15 Δεκεμβρίου θα γίνει την εβδομάδα 8-12 Ιανουαρίου τις ημέρες και ώρες των εργαστηρίων του κάθε Τμήματος.

Η αναπλήρωση της θεωρίας θα γίνει ως εξής:

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 9 π.μ. -3 μ.μ. (λόγω του πολύωρου μαθήματος θα επιχειρήσουμε να το κάνουμε εορταστικό κατά τα διαλείμματα, οπότε προτείνω να φέρετε λιχουδιές και μουσική)

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 12-4 μ.μ.

Δεν θα γίνει αναπλήρωση την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου όπως είχαμε συζητήσει λόγω προβλήματος υγείας

Ελένη Καλογιάννη