Ορισμός νέας ημερομηνίας έναρξης της περιόδου δηλώσεων

Λόγω τεχνικού προβλήματος, οι βαθμολογίες κάποιων μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου δεν έχουν επικαιροποιηθεί μέχρι σήμερα στο iniportal και ως εκ τούτου ορίζεται νέα ημερομηνία έναρξης της περιόδου δηλώσεων.
Οι δηλώσεις των μαθημάτων θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 21/02/2024 και ώρα 23:59 το βράδυ, μέχρι και την Κυριακή 25/02/2024 και ώρα 23:59.

Οδηγίες:
Προτείνεται οι φοιτητές να κάνουν τη δήλωση των μαθημάτων τους μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή λαπ τοπ – και όχι με το κινητό τους τηλέφωνο-.
Οι φοιτητές μπαίνουν με τους κωδικούς τους στο: https://sso.ihu.gr/ ( uniportal).
Εκεί, στο χρονικό πλαίσιο των παραπάνω ημερομηνιών, θα βρουν ειδοποίηση ότι μπορούν να κάνουν δήλωση μαθημάτων και αναλυτικές οδηγίες.

Σε κάθε περίπτωση, σε κάθε μάθημα θα πρέπει να δηλώσουν Τμήμα- τάξη . Στα μαθήματα που έχουν εργαστήριο ο κάθε φοιτητής /τρια θα μπορεί να επιλέξει ημέρα και ώρα που του/της ταιριάζει. Τα τμήματα ( τάξεις) έχουν περιορισμό στο σύνολο των φοιτητών που μπορούν να δεχτούν. Στην περίπτωση που κάποιο τμήμα είναι πλήρες, τότε ο φοιτητής/τρια θα πρέπει να διαλέξει κάποιο άλλο τμήμα. Στην περίπτωση ωστόσο που όλα τα τμήματα είναι πλήρη,-και μόνο- τότε επιλέγει το τμήμα: « Σε συνεννόηση με τον καθηγητή» ή αν δεν του παρέχεται αυτή η δυνατότητα ( πχ στα μαθήματα τεχνολογιών) τότε προτείνουμε να επιλέξει κάποιο άλλο μάθημα “Τεχνολογιών” στο οποίο υπάρχουν θέσεις. Εφόσον δε βρει θέση σε κανένα τμήμα τότε ( και μόνο) επιλέγει: “χωρίς παρακολούθηση” στο μάθημα που επιθυμεί (Γνωρίζοντας ωστόσο ότι υπάρχει η πιθανότητα να παρακολουθήσει κάποιο άλλο μάθημα τεχνολογίας). Τέλος επισημαίνουμε ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να οριστικοποιήσετε τη δήλωση σας. Ειδάλλως η θέση σας σε κάποιο τμήμα (τάξη) δεν αποθηκεύεται.