Ομιλίες Χειμερινού Εξαμήνου 2024-25 του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (νέα ενημέρωση)

ΟΜΙΛΙΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2024 – 2025

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΠΑΕ

 

Dr. Çağla ÖZBEK,

Assistant Professor, Department of Gastronomy and Culinary Art, Toros University, Mersin, Turkey

Introducing Toros University, Faculty of Fine Arts Design and Architecture. Research Interests in Food Technology

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, 09:00 πμ. στο αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

 

Δρ. Δημοσθένης Σταμάτης

Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Δι.Πα.Ε.

Τεχνητή Νοημοσύνη: Μεγάλες προσδοκίες και ηθικές προκλήσεις
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024, 13:00 μμ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

 

 

Ζωή Γιαγκάζογλου

Υποψήφια Διδάκτορας, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Ταυτοποίηση καρκινοειδών στην ελληνική αγορά με μοριακές τεχνικές
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024, 11:00 πμ. Αίθουσα 317

 

 

Δρ. Θεόφιλος Φραγκόπουλος

Μεταδιδακτορικός Ερευνητής του Τμήματος  Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πρόσληψη νιτρωδών και νιτρικών αλάτων μέσω της διατροφής: τοξικότητα και προστασία

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2024, 15:00 μμ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

 

Δρ. Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης

Ομότιμος Καθηγητής Γενετικής του Τμήματος Βιολογίας του Α.Π.Θ.

Γενετικά αλλαγμένα φυτικά και ζωικά διατροφικά προϊόντα στο πιάτο μας.
Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025, 11:00 πμ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων