Ενημέρωση για τους πρωτοετείς

Τα μαθήματα του εργαστήριου του μαθήματος Γενικής και Ανόργανης Χημείας (Α εξαμήνου)  τη Δευτέρα 30.9.2024 δε θα πραγματοποιηθούν.

Η θεωρία του μαθήματος Γενικής και Ανόργανης Χημείας θα πραγματοποιηθεί από τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Ε. Παπαστεργιάδη την Παρασκευή 4.10.2024 στις 9.00 πμ στο αμφιθέατρο του Τμήματός μας.

Οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες παρακαλούνται να είναι όλοι εκεί γιατί  θα γίνει και η κατανομή στα Τμήματα του Εργαστηρίου.

Το Κτήριο που βρίσκεται το αμφιθέατρο θα το βρείτε αναζητώντας το «Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» στο “google maps”.

Εναλλακτικά σας ενημερώνουμε ότι είναι το τελευταίο κτήριο στα αριστερά σας, μπαίνοντας στην πανεπιστημιούπολη και κάνοντας δεξιά.

Τα υπόλοιπα μαθήματα ξεκινούν κανονικά στις 30.9.2024 σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Οι φοιτητές παρακαλούνται να παρακολουθούν τον ιστότοπο https://exams-geo.the.ihu.gr/
για τυχόν ανακοινώσεις των καθηγητών για κάθε μάθημα αντίστοιχα.

Όσοι φοιτητές δεν έχουν λάβει ακόμη κωδικούς μέσω e-mail,  αυτό σημαίνει ότι ανήκουν σε ειδική κατηγορία (περιμένουμε την απόφαση συνέλευσης Τμήματος για να εγγραφούν) ή υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με τα έγγραφα τους. Οι εν λόγω φοιτητές παρακολουθούν τα μαθήματα κανονικά.  Σε κάθε περίπτωση θα λάβουν κωδικούς όλοι σύντομα.