Εγγραφές των επιτυχόντων της ειδικής κατηγορίας Πληγέντων από φυσικές καταστροφές Ακ. Έτους 2024-25

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΔΙΠΑΕ, οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες της ειδικής κατηγορίας Πληγέντων από φυσικές καταστροφές, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, θα πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Τμήματος ή να αποστείλουν με ταχυδρομείο (συστημένη επιστολή) ή με courier από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στην Ταχυδρομική Διεύθυνση:

ΔΙΠΑΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΤΘ 141 Τ.Κ. 57400 Σίνδος Θεσσαλονίκης

φάκελο που να περιέχει τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση εγγραφής του Τμήματος (Επισυνάπτεται) (Αριθ. Πρωτοκόλλου και Αριθ. Μητρώου δεν συμπληρώνετε εσείς).
  2. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη Δήλωση (Επισυνάπτεται) (απαιτείται θεώρηση του γνησίου της υπογραφής μέσω www.gov.gr ή ΚΕΠ)
  3. 2 φωτογραφίες έγχρωμες (τύπου ταυτότητας)
  4. Ευκρινές φωτοαντίγραφο ταυτότητας
  5. Πιστοποιητικό γέννησης (μόνο για τα αγόρια)
  6. Οι επιτυχόντες, που είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή, για την εγγραφή τους θα πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Τμήματος και την απόφαση διαγραφής τους από την προηγούμενη σχολή ή, εφόσον αυτή δεν υπάρχει, υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναγράφεται ότι θα την προσκομίσουν άμεσα.

Παρακαλούμε στον εξωτερικό φάκελο των δικαιολογητικών εγγραφής να συμπληρώσετε πριν τα στοιχεία σας την λέξη ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ώστε να μας διευκολύνετε.

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας από την Γραμματεία του Τμήματος, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά στο email που έχετε δηλώσει στην αίτηση εγγραφής, το δελτίο ενεργοποίησης του ιδρυματικού λογαριασμού με τους κωδικούς σας.

Οι δηλώσεις μαθημάτων του πρώτου εξαμήνου για τους πρωτοετείς θα γίνουν από τη Γραμματεία.

Συγχαρητήρια και καλή αρχή σε όλες και όλους!

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Από  τη Γραμματεία