Αίτηση Συμμετοχής στην Ορκωμοσία στις 23 Νοέμβριου 2023

Οι τελειόφοιτοι μας που θα συμμετέχουν στην ορκωμοσία στις 23 Νοέμβριου 2023, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση και να τη στείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: itoumpas@admin.teithe.gr το αργότερο μέχρι 30-10-2023.
Στον τίτλο του μέιλ να γράφουν: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ + το ονοματεπώνυμό τους. 

Η αίτηση ( σε word) βρίσκεται στον σύνδεσμο:

 Αίτηση Συμμετοχής στην Ορκωμοσία Δι.Πα.Ε.


Οι φοιτητές μας που τελειώνουν την πρακτική τους άσκηση στις 31-10-2023 και είναι η πρακτική η τελευταία τους υποχρέωση για να ανακηρυχτούν πτυχιούχοι, μπορούν και αυτοί να στείλουν αίτηση για συμμέτοχη στην ορκωμοσία από σήμερα ως και τις 30-10-2023. Ωστόσο ( οι φοιτητές που τελειώνουν την πρακτική τους τον Οκτώβριο του 2023 και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς όλες τις άλλες τους υποχρεώσεις για να καταστούν πτυχιούχοι – και μόνο αυτοί-)  θα πρέπει:
1) Οπωσδήποτε στο πεδίο «παρατηρήσεις» να αναγράφεται η φράση: Τελευταία υποχρέωση μου είναι η πρακτική άσκηση, η οποία ολοκληρώνεται στις …………………………………….( ημερομηνία).
2) Στον τίτλο του μέιλ να γράφουν: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ / δεν έχω κάνει αίτηση ανακήρυξης πτυχιούχου + το ονοματεπώνυμο τους.
3) Το αργότερο μέχρι τις 2 Νοέμβριου να έχουν μεριμνήσει ώστε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ολοκλήρωσης της πρακτικής τους άσκησης και να έχει κατατεθεί το βιβλιάριο πρακτικής στη γραμματεία. ( Οι φοιτητές/τριες να γνωρίζουν ότι μετά την έκδοση των πτυχίων θα πρέπει εκδοθούν οι «πάπυροι» κι έπειτα θα πρέπει το σύνολο των έντυπων να υπογραφούν από τον Πρύτανη και να επιστραφούν στη γραμματεία. ( Η διαδικασία αυτή απαιτεί περίπου 15 ημέρες. Συνεπώς η γραμματεία θα πρέπει να έχει τυπώσει –και ελέγξει- όλα τα έγγραφα το αργότερο στις 3 Νοεμβρίου).